Creme de corp cu proprietăți

Indiferent dacă ai pielea sensibilă care ustură sau doar puțin roșie și iritată, ai nevoie de creme de corp cu proprietăți calmante pentru a-ți ajuta pielea să se simtă mai bine. Din fericire, există mai multe opțiuni disponibile – de la loțiuni fără parfum la unguente țintite create pentru anumite tipuri de piele și preocupări. Indiferent dacă aveți de-a face cu pielea uscată, erupții cutanate, eczeme sau pete care mâncărime de la o mușcătură de insectă, Target are produsele de care aveți nevoie pentru a vă simți din nou sănătos.

creme de corp cu proprietati de calmare a pielii iritate

De obicei, lotiunile de corp mai groase sunt ideale pentru calmarea pielii foarte uscate, deoarece ofera mai multa hidratare decat formulele mai usoare. Dar dacă ai de-a face cu mâncărimi ale pielii, poate vrei să optezi pentru o cremă hidratantă mai subțire, spune dermatologul Craig Kraffert. El îl recomandă pe acesta de la Keihl’s, care nu are parfum și nu conține coloranți sintetici și parabeni. Spune că loțiunea cremoasă are o textură non-grasă care se absoarbe rapid și, de asemenea, îi place că nu lasă reziduuri în urmă.

O altă opțiune pentru pielea predispusă la mâncărime este aceasta de la Aveeno, care are aceeași formulă fără parfum ca cealaltă loțiune. De asemenea, este încărcat cu mentol, care este adesea adăugat la cremele anti-mâncărime, deoarece oferă o senzație de răcoare care poate calma mâncărimea și inflamația. Această loțiune include, de asemenea, fulgi de ovăz coloidal și ceramide, care acționează pentru a lega umiditatea de piele și pentru a preveni mâncărimea și descuamarea acesteia.

Creme de corp cu proprietăți liniștitoare pentru pielea sensibilă

Deși această loțiune poate să nu fie la fel de groasă ca alte creme, este totuși destul de grea pentru o loțiune de corp tipică. Acest lucru se datorează includerii sale de unt de shea, care este cunoscut pentru capacitatea sa de a hrăni și hidrata pielea. De asemenea, este îmbogățit cu alte ingrediente care stimulează pielea, inclusiv niacinamida, care poate ajuta la reducerea aspectului petelor și erupțiilor.

Dacă sunteți în căutarea unei creme hidratante mai ușoare, luați în considerare aceasta de la Bliss, care este formulată cu acid hialuronic și unt de shea pentru a crește nivelul de hidratare al pielii. De asemenea, este infuzat cu antioxidanți, care ajută la protejarea pielii de factorii de stres din mediu. Rezultatul este o piele netedă, suplă și moale la atingere.

Această formulă de la Eucerin este puțin diferită de alte creme hidratante de pe această listă, deoarece nu este parfumată sau fără parfum. Asta pentru că are un efect calmant datorită unui ingredient numit niacinamidă, despre care se știe că ajută la calmarea mâncărimii și iritației pielii. Formula este, de asemenea, infuzată cu unt de shea și glicerină, care ajută la hidratarea pielii și împiedică senzația de strângere sau mâncărime.

Acest unguent este perfect pentru cei cu infecții fungice, cum ar fi mâncărimea jock, care este cauzată de drojdia de pe piele. De asemenea, este potrivit pentru tratarea pecinginei și a piciorului de atlet, care este un tip de infecție fungică care poate afecta picioarele. Conține un agent antifungic numit clorhidrat de butenafină, care este utilizat în mod obișnuit pentru a trata infecțiile fungice ale unghiilor și infecțiile pielii, cum ar fi piciorul atletului. Această cremă poate fi aplicată zilnic pe zona afectată pentru a oferi alinare și pentru a ajuta la ameliorarea stării. Unguentul poate fi achiziționat de la majoritatea farmaciilor și este ușor de aplicat direct pe pielea afectată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *